Iata o reteta de paste pentru zilele in care nu ai chef sa stai prea mult in bucatarie. Sunt gata in 30 de minute.

200 g paste

50 g parmezan

100 g spanac

100 ml smantana pentru gatit

200 ml lapte

1 legatura patrunjel

o conservă de porumb Nota 11

50 g unt

3 catei de usturoi razuiti

sare

piper

 Pentru aceasta reteta de paste cu sos de porumb trebuie sa facem un sos care e foarte simplu si incredibil de gustos. Scurgem de lichid conserva de porumb si o punem intr-un blender. Peste porumb vom adauga laptele si blenduim bine pana obtinem o crema.

Pentru a gati acest preparat am ales cratița Tefal Ingenio  care este ideală pentru a prepara rețetele favorite ușor și rapid.

Îmi place foarte mult cratița, pentru ca are mânerul detașabil, se poate folosi la toate tigaile Tefal ingenio, este robust si poate sustine o greutate de pana la 10 kg.  Tigaile se pot depozita una în cealalta, economisind astfel spațiu din bucătărie.

Voi lua cratița, conectez manerul si voi astepta ca cratita sa se incalzeasca, iar indicatorul Thermo Signal sa se inroseasca. Cand indicatorul termic Thermo Signal s-a inrosit putem adauga untul in tigaie si asteptam sa se topeasca putin, după care vom adăuga usturoiul pe care il calim aprox 1 minut. Iar apoi vom adauga crema de porumb,  parmezanul, smantana pentru gatit si condimentam cu piper si cu sare.  Gatesc totul pentru aprox. 5 minute. Daca sosul vi se pare prea dens se poate subtia cu putin lapte

Adăugăm spanacul și așteptăm să iși piardă din volum, după care adaugam pastele. La final am presărat parmezan și patrunjel verde. Le lăsăm să se raceasca aproximativ 5 minute, după care le putem servi.


 Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.