Vă prezint o rețetă de ruladă de pui cu bacon, șuncă și cascaval  – o vedetă adevărată pentru prânz sau cină!

Rulada de pui este un deliciu ce nu lasă pe nimeni indiferent. Rulada poate fi pregătită cu orice umplutură, după gust.  

Ingrediente:

 – 1 kg piept de pui

  200 g de bacon

    3-4 felii de rulada de curcan Slim & Fit

– un ardeu roșu

– 100 gr. cașcaval Lactate din Bărăgan

– sare

  piper negru măcinat

 Mod de preparare :

 Tăiem pieptul de pui și îl batem bine ca și pentru șnițele. Îl condimentăm cu sare și piper.

  Aranjăm o bucată de  folie alimentară pe suprafața de lucru. Așezăm pe aceasta fâșiile de  bacon, piptul de pui bătut. La mijloc punem feliile de ruladă de curcan, cașcavalul și bucăti de ardeu, pe care l-am tăiat julien .

Rulăm bacon-ul cu ajutorul foliei alimentare și o tranferăm rulada în tava tapetată cu hârtie de copt. Aranjăm rulada pe tava de copt.

Dăm tava la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180 grade, pentru 20 de minute. Când e gata de copt, scoatem rulada din cuptor și o mai lăsăm să se odihnească 5-10 min.

Am servit alături de cartofi cu brocoli și salată.

Poftă Bună!






   Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook și Instagram:

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.