Reteta de la Carmenel
Am gasit azi niste champinioane uriase si am fabricat o reteta delicioasa. Le-am curatat de pielita, piciorusele impreuna cu un piept de pui tocat le-am calit in jumatate de pachet de unt ,cu o ceapa taiata marunt si o lingura de usturoi pisat , am adaugat piper alb macinat, nucsoara pisata si o mana de patrunjel tocat, apoi dupa ce le-am luat de pe foc am pus o lingura de smantana. Am umplut palariile ciupercilor, deasupra am pus cate o felie de rosie si una de cascaval , Fiecare ciuperca am invelit-o in folie de staniol si le-am asezat intr-o tava. Le-am dat la cuptor 40 de minute. Am inlaturat staniolul si le-am asezat pe un platou. Delicioase si rapide...si la executie si la disparitie!
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!