Compot de prune II

Ingrediente:

      prune 
     zahar 3 lg la un borcan ( pentru cei cu diabet folosim fructoza sau zaharina)
     apa cat cuprinde
     o aspirina la un borcan


Mod de preparare:

Se aleg prunele mai tari le desfacem in doua si le asezam in borcane spalate si sterilizate.Peste ele se adauga 3 lg de zahar sau fructoza sau zaharina lichida ( sau mai putin daca nu se doreste asa de dulce), completam cu apa.  Le fierbem la bain marine la foc potrivit timp de 30 min din momentul in care apa din oala a inceput sa fiarba.












4 Comments

  1. harnicut-o! ti-ai umplut camara pentru iarna! mi-ar face placerev sa ridicii premiiile de pe blogul meu..te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de premii Diana...cat despre camara...e polina si inca m-ai am de pus cate ceva...

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am facut niciodata compot cu aspirina. De ce s-o pui? Se face compotul si fara ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. se face Alina, dar pentru orice eventualitate, eu pun...sa tina mai mult timp...

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!

Follow Me On Instagram