Ingrediente:

 aluat de paine, facut din 300 gr. faina

o bucată de cașcaval Hortiprimex

4-5 căței de usturoi

2 linguri de unt

o legătură mică de pătrunjel

sare după gust

 

Mod de preparare:

Framantam aluatul si il lasam la dospit cca 0 ora. Il luam il impartim in bile mici, in  care punem cascavalul taiat cuburi. Le modelam in mana, pana devine rotunde. Le asezam in tava de copt. Se mai lasa la dospti cca 15-20 minute.

Intr-un bol separat, se amesteca patrunjelul marunțit, usturoiul marunțit, untul topit si putina sare. Bilele umplute cu cascaval si aranjate frumos pe tavs, se vor unge cu acest amestec si se vor da in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 20 minute.

Chiflele se vor servi calde, atunci cand cascavalul din interior inca va fi moale.

Pofta buna!