Ingrediente:

- 4 oua

-un pahar de zahar

- un pahar de ulei

- un pahar de faina alba

- un pahar de malai

- 2 pahare de iaurt de capra La Colline

- o lingurita de bicarbonat stins cu iaurt(sau un pic de otet)

- vanilie.

Mod de preparare:

Batem bine ouale cu zaharul, adaugam faina alba si malaiul, iaurtul, bicarbonatul stins, vanilia si praful de sare. Le amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena, mai molcuta. Pregatim tava cu hartie de copt, vecina o ungea cu ulei si o tapeta cu faina. Punem compozitia in tava si o dam la cuptor. Pentru a vedea cand e coapta facem testul cu scobitoarea.

 Eu am facut si cu smantana in loc de iaurt, dar a fost prea uns, asa ca sfatul meu e sa puneti iaurt. Dar si iaurtul de capra e destul de gras. 

Iaurtul de capra este un produs semilichid răcoritor având un gust acrişor, uşor sifonat. Este recomandat tuturor vârstelor, mai cu seamă adulţilor care îşi pierd odată cu trecerea anilor capacitatea de a digera laptele ca atare. Iaurtul La Colline este un produs „viu” ce conţine doar lapte de capră şi culturi selecţionate de iaurt. Reţetele noastre de iaurt nu includ niciun fel de conservanţi, coloranţi, arome sau agenţi de îngroşare: lapte praf, amidon, gelatina sau gumă arabică.

Cine doreste o poate pudra cu zahar pudra vanilat.

Sa avem pofta buna!!!!