Ingrediente:

– 5 cartofi

 2 cepe verzi

– 50 g cașcaval 

– 50 g șuncă fină de curcan Slim & Fit

– sare și piper

– ulei de măsline

Chutney de roșii Bollywood Star No.1

 

Mod de preparare:

– se spală cartofii și se pun la fiert, în apă cu sare

– se lasă la fiert circa 20 minute sau până când intră furculița în ei

– când sunt gata, se scot din apă și se lasă să se răcească puțin

– ceapa se curăță de coajă, se spală și se toacă mărunt, se pune la calit, până când devine sticloasă

– cand este gata, se dă deoparte

– cartofii se curata de coaja, se taie un căpăcel pe lungime, și cu ajutorul unei linguri se scobește mijlocul

– șunca de curcan se taie bucățele mici.

– miezul de cartofi  se amestecă cu ceapa calita si șunca, se adaugă jumătate din cașcaval, se condimentează cu sare și piper și cu acest amestec umplem cartofii

– într-o tavă de yena, stopită cu puțin ulei de măsline, se așează cartofii umpluți

se dă tava la cuptor, circa 10 de minute, la 180 grade.

      după cele 10 minute, se scoate tava, se pune cașcavalul rămas peste cartofi și se bagă iar la cuptor  până se topește cașcavalul.  

Am servit cartofii alături de chutney de roșii Bollywood Star  îmbogățit cu un buchet grozav de semințe și mirodenii.   

A fost o mâncare delicioasă!








                                         
                                      Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook și Instagram:

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.