Micul meu dejun preferat este pâinea în ou, bundas kenyer sau frigănelele, cum vreți să le ziceți. E atat de simplu de făcut, și atât de gustos!

Pâine-n ou cu cașcaval pentru dimineți fericite.

Ingrediente:

felii de paine mai veche

3 oua

ulei pt prajit

cașcaval 

Mod de preparare:

Cu o furculita batem ouale impreuna cu laptele.

Feliile de pâine le trecem prin ou apoi le prăjim pe ambele părți.

Scoatem pâinea prăjită pe un prosop de hârtie.

Presărăm cât e caldă cașcaval dat pe răzătoare.

Putem servi și cu  zahăr după preferințe.



Cașcavalul este de la Lactate Din Baragan

 

Sunt o companie românească care își propune să răspundă cerințelor consumatorilor din România, prin oferirea unor produse alimentare naturale, realizate prin metode tradiționale, fără adaosuri de aditivi chimici. Lactatele din Bărăgan conțin doar lapte, cheag și sare.

Furnizorii de lapte sunt producătorii individuali și centrele de colectare lapte de pe raza localității Jegălia, Județul Călărași. Fiecare lot de lapte este supus analizelor, astfel încât să se asigure cele mai înalte standarde de igienă. Transportul laptelului, materia primă, se efectuează cu autovehicule speciale, atestate de către DSVSA, unde temperatura nu depășește 4 - 6 grade C. Toate produsele lor sunt produse în România.



Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook și Instagram:

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.