Tort cu bujori de 3.8 kg
Blat pandispan ciocolatos, crema ganache de ciocolata cu cirese, crema vanilie si crema cu nuca si rom. Imbracat in pasta de zahar. Cremele sunt de la Lissa , careia ii multumesc.- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
9 Comentarii
arata minunat! imi plac foarte mult bujorii!
RăspundețiȘtergereLily,ai facut un tort absolut minunat!Imi plac bujorii tai!Sunt mai deosebiti colorati asa!Felicitari!
RăspundețiȘtergereEmily, Nico multumesc!Va pup.
RăspundețiȘtergereUn tort minunat ,florile inedit colorate dar foarte frumoase.Bravo!!!
RăspundețiȘtergereGabi multumesc!
RăspundețiȘtergerenu m-as fi gandit sa fac bujorii asa...sunt tare frumosi!
RăspundețiȘtergereImi plac florile in dou culori, de aceea i-am facut asa. Te pup si multumesc de vizita.
RăspundețiȘtergereArata fabulos!!:)
RăspundețiȘtergereDiverse multumesc!!!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!