Imi place la nebunie laptele de pasare.Cand eram mica credeam ca mama il ia de la pasari :))
Avem nevoie de 1 l de lapte, 2 oua, zahar.
Punem laptele la fiert. Separal albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem bine cu un praf de sare. Luam cu lingura si le punem in laptele care a inceput sa fiarba. Le intoarcem de pe o parte pe alta si le lasam la fiert doar 2-3 minute. Le scoatem cu o paleta intr-un castron. Tragem cratita cu laptele deoparte si adaugam galbenusurile care in prealabil au fost amestecate cu zahar.Punem iar sa dea un clocot, doua.Iar apoi adugam galustele.
Pofta buna!!!
6 Comentarii
Ce usor se face, mereu am crezut ca necesita ceva tehnici mai complicate. E de la sine inteles ca n-am facut niciodata...doar am mancat ;) E bun de tot!
RăspundețiȘtergereDa Paula, usor de facut , dar foarte bun!!!
RăspundețiȘtergereMmmm...super !
RăspundețiȘtergereTrebuie incercat acest desert delicios !
Multumesc Laura! Si te mai poftesc pe la mine!
RăspundețiȘtergerebuna. vrei sa facem schimb de bannere?
RăspundețiȘtergereo zi minunata!!
Desigur Stefy , facem!
ȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!