“Eva, o comoara de produse sanatoase si gustoase din peste pentru prepararea unor mancaruri mediteraneene delicioase.”

     Azi o sa fac o reteta simpla si rapida in care am folosit conserva Eva ton bucati in ulei de masline.

      Pentru reteta avem nevoie de: 

  •          un pachet tagliatele
  •          2 catei de usturoi
  •          ulei de masline
  •          o lamaie
  •          sos(pasta) de rosii
  •          patrunjel

     Mod de preparare:

       Tagliatelele le fierbem in apa cu sare si putin ulei, 4-5 minute, conform instructiunilor de pe pachet.
       Curatim cei doi catei de usturoi, ii strivim cu lama de la cutit si ii prajim intr-o tigaie in care am adaugat 2 linguri ulei de masline. O sa va spun un truc: ca sa se parfumeze mai mult compozitia, odata cu usturoiul punem la prajit si o mana de patrunjel. Desfacem conservele de ton si le punem in tigaie, amestecand sa se intrepatrunda aromele, mai apoi adaugam zeama de la o jumatate de lamaie si  sos de rosii sau pasta de rosii, dupa preferinta, cat dorim o lingura sau doua, sau mai mult. Eu am pus un sos de rosii, facut special pentru paste, care contine rosii, ardei si busuioc.
        Cand toata compozitia din tigaie e gata, aruncam tagliatele in ea si amestecam din nou, sa se intrepatrunda toate aromele.
      Astfel am obtinut o mancare simpla, rapida si foarte gustoasa, datorita conservelor primite de la Eva Podravka. Iubesc aceste produse!
        Multumesc Podravka si More Than Pub pentru aceasta colaborare!