“Eva, o comoara de produse
sanatoase si gustoase din peste pentru prepararea unor mancaruri mediteraneene delicioase.”
Azi o sa fac o reteta simpla si
rapida in care am folosit conserva Eva ton bucati in ulei de masline.
Pentru reteta avem nevoie de:
- un pachet tagliatele
- 2 cutii ton -de la Eva Podravka
- 2 catei de usturoi
- ulei de masline
- o lamaie
- sos(pasta) de rosii
- patrunjel
Mod de preparare:
Tagliatelele le fierbem in apa cu
sare si putin ulei, 4-5 minute, conform instructiunilor de pe pachet.
Curatim cei doi catei de usturoi,
ii strivim cu lama de la cutit si ii prajim intr-o tigaie in care am adaugat 2
linguri ulei de masline. O sa va spun un truc: ca sa se parfumeze mai mult
compozitia, odata cu usturoiul punem la prajit si o mana de patrunjel. Desfacem
conservele de ton si le punem in tigaie, amestecand sa se intrepatrunda aromele,
mai apoi adaugam zeama de la o jumatate de lamaie si sos de rosii sau pasta de rosii, dupa preferinta, cat dorim o
lingura sau doua, sau mai mult. Eu am pus un sos de rosii, facut special pentru
paste, care contine rosii, ardei si busuioc.
Cand toata compozitia din tigaie
e gata, aruncam tagliatele in ea si amestecam din nou, sa se intrepatrunda
toate aromele.
Astfel am obtinut o mancare simpla, rapida si
foarte gustoasa, datorita conservelor primite de la Eva Podravka. Iubesc aceste
produse!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!