Tort buldozer



Pandispan de ciocolata, crema ganache de ciocolata, acoperit cu pasta de lapte praf si pasta de zahar

7 Comments

  1. Cred ca afost tare bun! Arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Sarah, Adela...a fost tare bun, doar ca pasta de lapte praf s-a lasat, parca a inceput sa se topeasca la caldura...

    RăspundețiȘtergere
  3. eu folosesc in intregime pasta de zahar si rezista f bine si la temperaturi inalte rau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adnia si eu folosesc, dar acuma nu am gasit zahar pudra Diamant si am luat altul si s-a faramitat pasta...duminica am avut o zi tare proasta

    RăspundețiȘtergere
  5. eu nu tin la firme anume cand iau zaharul, dar de regula fug de Colonial (pt. a e macinat cam mare...daca nu am alta solutie, il iau si pe acela si-l mai macin eu)...daca e sa aleg un preferat, atunci caut Margaritar..poate iti va placea si tie!

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!

Follow Me On Instagram