Cine nu își dorește o piele fină și catifelată? Produsele Barnängen sunt soluția.

Crema de dus Barnangen Oil Intense.

Uleiul de trandafir salbatic, extras din flori pretioase care acopera dealurile necultivate ale Suediei, si 7% crema protectoare Cold Cream sunt combinate in aceasta formula ce ingrijeste pielea foarte uscata. Este o formula vegana, fara silicon. Aceasta este special conceputa pentru pielea foarte uscata, pentru a o hidrata si catifela. Iti ofera ingrijire delicata, protejand echilibrul natural al pielii.

Lotiunea de corp Oil Intense

Laptele de ovaz, iubit in Suedia, si 5% crema protectoare Cold Cream sunt combinate in aceasta formula ce hidrateaza pielea normala pentru o senzatie de catifelare.

Formula vegana, fara silicon. Se absoarbe rapid si hraneste pielea foarte uscata pentru o hidratare de lunga durata, datorita formulei cu Ulei de Trandafir Salbatic si 7% cremă protectoare Cold Cream.

 Balsamul de corp Barnängen Oil Intense

Crema de corp Barnängen Oil Intense răsfață pielea, oferindu-i nutriția necesară și o hidratare de lungă durată.

Hidratează pielea în profunzime, acțiune hrănitoare și emolientă ușor de aplicat, se absoarbe bine și nu lipește.

Crema de corp se aplică uniform, pe pielea spălată și uscată și se lasă să absoarbă. Se utilizează după cum este necesar. Deci acest produs esential de infrumusetare contine Ulei de Trandafir Salbatic si ingredientul Cold Cream ce actioneaza ca un scut in timp ce se absoarbe rapid in piele. Hraneşte in profunzime pielea uscata, combinand o textura usoara cu o placere senzoriala desavarsita.

Descopera produsele de ingrijire a corpului Barnängen, cea mai buna protectie a pielii cu ingrediente de inspiratie nordica ce-ti evidentiaza frumusetea autentica. Fondat in 1868, Barnängen este renumit pentru unul din ingredientele sale emblematice, Cold Cream, ce ofera pielii o protectie care te face sa te simti exact asa cum trebuie. Ingrijire echilibrata pentru o piele frumos echilibrata.