3 kg. de gogosari mari si frumosi ,0,250gr. de sare
Gogosarii se curata de cotoare si seminte ,dupa care se trec prin masina de tocat pe sita mica .Compozitia obtinuta se amesteca cu sarea bine ,se toarna in borcane sau sticle cu capac pe care le punem, la fiert timp de 25 min intr-o oala cu apa la cuptor .
Se foloseste in loc de bulionul de rosii la tocanite ,ciorba ,peste .
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!