Despre mine

- Liliana Toma
- Acest blog a luat naștere din pasiunea mea pentru gătit și continuă cu locurile frumoase pe unde călătoresc. Gătesc cu placere într-o bucătărie normală pe care oricine o are acasă. De aceea, majoritatea rețetelor prezentate sunt rețete de familie, cum le spun eu, ușor de făcut și la îndemana oricui.
Never Miss A Recipe!
Join thousands of our subscribers and get our best recipes delivered each week!
Faceți căutări pe acest blog
BLOG CULINAR
- 30 de minute
- 9/
- Aifyer
- AluneRo
- Amintiri din copilărie
- Antreuri
- Anul nou
- Aperitive
- Arome si Esente
- Arovit
- Articole-anunturi
- Asevi
- aventuri: să gatim impreuna
- Bauturi racoritoare
- Boromir
- Branza
- Bucatar Curajos
- Bucataria asiatica
- Cabane
- Cafea
- Campanie de sarbatoare
- Caroli
- Casă și familie
- Călătorii
- Cina
- Ciorbe
- compoturi
- Concurs Koliba
- Conserve-muraturi-zacusca
- Cook4Me
- Craciun
- Denearuncat
- Dulceturi
- dulciuri diverse
- Dulciuri rapide
- Duminica in familie
- Eliada.eu
- Fast Food
- gemuri
- Gratare
- Grădina
- Grădină
- Gustari sarate
- Hortiprimex
- Inghetate
- Koliba
- La Colline
- Lactate din Baragan
- leifheitromania
- Lucas Bites
- m
- Mancare pentru copii
- Mancaruri cu carne de pui
- Mancaruri cu legume si paste
- Mancaruri diverse
- Masa de Paști
- Meniul zilei
- Mic dejun
- More Than Pub
- Mustar Chef Sosin
- Ol-eve Romania
- Ornamente
- Paine
- Pakmaya
- Pan Food
- Paști
- Perutnina
- Pizza
- Podravka
- Prajituri de post
- Prajituri dietetice
- Prajituri si torturi
- Prajituri si torturi dulciuri diverse
- Premii si lepse
- Preparare cu carne
- Preparare din lapte
- Preparate cu carne de miel
- Preparate cu carne de porc
- Preparate cu carne de vânat
- Preparate cu carne de vitel
- Preparate pe baza de peste
- Preparate rapide
- Produse de patiserie
- Provocarea "Virtual hug"
- provocarea Dulce Romanie
- Provocarea Secreta
- Retete de post
- Retete pentru Craciun
- Retete pentru Craciun si Revelion
- Retete vegane
- RoStar
- Salate
- Sano Vita
- SanoVita
- Sarbatori
- Să gătim împreună
- Sissi Romania
- Skont.ro
- Slow cooker
- Sosuri
- Sun Food
- Supe
- Supe creme
- Tapioca
- Torturi
- Torturi personalizate
- Tradiție și gastronomie românească
- Travel
- Weekend cu spor
- Yena.ro
- Zmeura
Ma urmaresc:
Totalul afisarilor de pagina
Advertisement
Translate
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
7 Comments
Cred ca afost tare bun! Arata foarte bine!
RăspundețiȘtergerefoarte dragut.o zi minunata!
RăspundețiȘtergereMultumesc Sarah, Adela...a fost tare bun, doar ca pasta de lapte praf s-a lasat, parca a inceput sa se topeasca la caldura...
RăspundețiȘtergereeu folosesc in intregime pasta de zahar si rezista f bine si la temperaturi inalte rau.
RăspundețiȘtergereAdnia si eu folosesc, dar acuma nu am gasit zahar pudra Diamant si am luat altul si s-a faramitat pasta...duminica am avut o zi tare proasta
RăspundețiȘtergereeu nu tin la firme anume cand iau zaharul, dar de regula fug de Colonial (pt. a e macinat cam mare...daca nu am alta solutie, il iau si pe acela si-l mai macin eu)...daca e sa aleg un preferat, atunci caut Margaritar..poate iti va placea si tie!
RăspundețiȘtergereAdnia multumesc pentru sfat...pupici!!!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!