Meniu Revelion 2012:
Cum de revelion am fost acasa nu am facut multe bunatati. Doar cateva aperitive, friptura de porc, sarmale si ciorba de afumatura cu razalai.
Va doresc tuturor un an mai bun decat cel ce a trecut, sanatate si multe bucurii!
Tortul de Revelion:
Blat galben si crema de ciocolata.
Aperitive:
Friptura:
Ciorba de afumatura cu razalai:
8 Comments
La atatea bunatati urgent sun la usa !
RăspundețiȘtergereDar oare o mai fi ramas ceva ???
Te tzuc Lili.
Sydi daca nu au mai ramas facem altele. Te astept!!!Pupici!
RăspundețiȘtergereNumai bunatati aici la tine.Te pup si iti doresc sa ai parte de un an minunat.
RăspundețiȘtergereDia multumesc,un an minunat si voua, te pup.
RăspundețiȘtergereUn an nou plin de bucurii si impliniri!
RăspundețiȘtergereLA MULTI ANI !
RăspundețiȘtergereMandala La multi ani!!Multumesc de vizita!
RăspundețiȘtergereNico multumesc! Si tie iti doresc un an plin de bucurii, sanatate si impliniri!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!