În meniul de săptămâna aceasta am avut si fasole verde scăzută cu usturoi, delicioasă și gustoasă ce poate fi servită ca atare în zilele de post sau însoțind un fel de carne.
Avem nevoie de:✔️o ceapă medie
✔️70 ml ulei
✔️5-6 căței de usturoi
✔️Un borcan fasole verde păstăi
✔️ pătrunjel
✔️Sare și piper după gust
Să trecem la treaba:
1️⃣Curățăm ceapa, usturoiul și le tocăm mărunt.
2️⃣Într-o oală punem la călit în ulei ceapa și usturoiul cu puțină sare până se înmoaie. Când ceapa este călită adăugăm păstăile din borcan și le gatim la foc mic.
3️⃣Dăm gust cu sare și piper și mai fierbem 1-2 minute la foc mic.
4️⃣Servim cu pătrunjel tocat, ca atare sau ca și garnitură însoțind un fel de carne. Merge foarte bine cu pui, porc, vită și chiar pește.
Poftă bună!
Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!