Paste cu sos alb, pesto și parmezan

 


Rețeta aceasta este dovada că uneori câteva ingrediente principale bine alese sunt tot ce ai nevoie ca să faci magie în farfurie.


📝Lista ingrediente:
• 250 g rigatoni (sau orice alt tip de paste scurte)

• 150 ml smântână pentru gătit

• 50 g parmezan ras

• 3 linguri pesto (de busuioc sau alt tip preferat)

• 100 gr bacon felii/șuncă/jambon

•2-3 căței de usturoi

Sare și piper după gust

🧑🏻‍🍳Mod de pregatire:

Punem pastele la fiert în apa cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet.
Între timp, ne ocupăm de sos: călim baconul cu 2-3 căței de usturoi, adăugăm smântâna de gătit și 3 linguri de pesto. Condimentăm cu sare și piper. Urmează parmezanul și pastele. Amestecam bine astfel încât să preia toate aromele.

Rezultatul? O bunatate perfecta pentru intreaga familie. Urmăriți Lili în bucătărie și călătorii pentru mai multe delicii.



Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @lili_in_bucatarie_si_calatorii  pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.

0 Comments

Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!

Follow Me On Instagram