Platoul contine:
-felii de paine taiate triunghi unse cu icre si cate o felie de somon afumat
-corabioare din ardei gras rosu umplute cu crema de branza de vaci cu marar
-rulou de sunca
-salam sasesc
-cotlet tiganesc
-parjolute din carne de vita
-fasii de piept de pui pane
-rosie umpluta cu salata de vinete cu maioneza
-bulete de cartofi(in comert de gasesc ,sunt cartofi rotunzi pe care ii pajim in ulei)
-masline negre si masline verzi umplute cu gogosar
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!