Ingrediente:
1/2 kg brînza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smîntîna, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare.
Mod de preparare:
Brînza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smîntîna,
sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust.Compozitia se serveste în aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!