Se iau urzici ( 1/2 kg-1 kg) si se fierb.Dupa ce s-au fiert se spala bine pana ramane apa limpede.Separat se face un rantas in care punem putin usturoi care se stinge cu smantana. Se pune apa la fiert cu putin usturoi, se adauga rantasul si urzicile fierte.Se da cateva clocote.Daca va place puteti pune oua in aceasta ciorba.
POFTA BUNA!!!
Reteta de la Lili.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!