1kg de cirese
750 ml otet de mere
300 g zahar
2-3 cuisoare si scortisoara
SE FACE IN FELUL URMATOR:
Spalti ciresele dupa care scoateti samburi cu grija sa ramana cat mai intregi apoi le puneti la stors intro strecuratoare de plastic,pui la fiet otetul cu zaharul dupa care puneti ciresele in borcanele putin incalzite in cuptor dupa care torni otetul fierbinte peste cirese si lasa borcanele la racit.
SFATUL MEU!!!!!
Folositi si incercati langa friptura de vitel si cea de curcan in special de revelion.....
Reteta de la mamitu_24
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!