500 gr ciuperci proaspete cu palaria mare ,300gr branza telemea,1 legatura de marar ,2 cepe mici, 2 rosii.Ciupercile le curatam ,le scoatem piciorusele care le punem la fiert( palariile cu piciorusele )timp de 15 min le scoatem si le scutgem ,iar piciorusele le tocam marunt .Ceapa se toaca marunt ,la fel si mararul,pe care le amestecam cu telemeaua rasa pe razatoarea mica si piciorusele de la ciuperci amestecand bine compozitia rezultata.Palariile le vom umple cu aceasta compozitei peste care vom pune o feliuta de rosie .Le punem intr-o tava in care mai adaugam o cana de apa si dam tava la cuotor 25 min .Se servesc calde cu smantana si mamaliguta .
Acest blog a luat naștere din pasiunea mea pentru gătit și continuă cu locurile frumoase pe unde călătoresc. Gătesc cu placere într-o bucătărie normală pe care oricine o are acasă. De aceea, majoritatea rețetelor prezentate sunt rețete de familie, cum le spun eu, ușor de făcut și la îndemana oricui.
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!