Taiem pe rand rondele de morcov, patrunjel, si ceapa, taiate de 1 cm grosime, ungem tava cu ulei ,presaram cimbru,putin piper ,delikat ,iepurele e bine sa-l tinem cam 6 ore la bait (vin alb ,cimbru,piper,marar ),scoatem iepurele de la bait ( in general merge gatit intreg fara cap ,curatat bine de pielite ) il scobim pe alocuri cu cutitul pentru a introduce cateii de usturoi si-l asezam in tava peste care mai punem cimbru ,apa si un pahar de vin .
Se da la cuptor, la foc mic,se intoarce din cand in cand si se stropeste cu sosul din tava. Se completeaza cu apa cand scade ca sa nu se arda legumele . Spre final se adauga din nou vin.
Se lasa la cuptor cam 2 ore .
POZA NU ESTE A MEA E DOAR DE PREZENTARE .
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRhS0TExxH5dKfpPwS6xnue3C4E-BJvHBpofTkepv6gblTO6l-IoFS0146OnIdg5bJ3_oE24SsfUx_lCllTDqYjYDni_WGd3s0g5Tu6J8uOZ1J6wusn9zbARinT3NiyDarI2OhynMKtqg/s320/IMG_6155.jpg)
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!