1 kg cartofi se spala si se fierb in coaja. Intre timp, 6-700 g carne tocata se caleste cu o ceapa tocata marunt. Se adauga Knorr, piper si se invirte pina se prajeste carnea...nu se pune apa.
Dupa ce s-au fiert cartofii, se curata si se taie rondele ce se aseaza intr-un vas de yena , uns in prealabil cu unt si presarat cu pesmet. Se pun 1/3 din cartofi.
Carnea tocata prajita se amesteca cu patrunjel verde tocat, boia si 2 oua crude.Se pune 1/2 peste cartofii rondele, iar 1/3 cartofi, urmatoarea 1/2 de carne si deasupra cartofii ramasi. Alte 2 oua crude se bat bine si se amesteca cu 200 g smantina, apoi se desarta peste cartofi, se poate rade cascaval deasupra si se da la cuptor, pina prinde o crusta deasupra.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!