Se ia una bucata de carne de vita, cautam sa fie cat mai macra, se taie feli de circa 1 cm grosime.
Luam fiecare felie in parte o batem pe o parte si pe cealalta.
Luam o cratita in care turnam un strop de ulei si prajim carnea pe o parte si pe cealalta.
Tocam solzisori o ceapa marisoara si o calim bine, in uleiul ramas dupa ce am prajit carnea.
Separat intrun bol amestecam dupa gust 3 linguri de pasta de tomata si 3 linguri de mustar se pune un pahar de vin alb, piper ,vegete sau delicat dupa gust si un strop de cimbru, se adauga peste ceapa calita si se lasa la fiert impreuna cu carnea.
Se lasa la fiert pe foc mic si cu capac ( se poate fierbe si in cuptor)
Cand sa fiert carnea mancarea este gata
Pofta buna!!!!
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!