Pentru snitele umplute avem nevoie de:
- 6 bucati carne de porc ( pui)
- 6 felii cascaval
- 6 felii sunca
- 6 felii de ardeu
- un ou
-1/2 cana lapte
-chilli
-sare, piper
Carnea o batem ca pentru snitele si o punem la marinat intr-un sos format din oua, lapte , apa, chilli si sare cateva ore. Dupa ce o scoatem umplem repede snitelele cu cate o felie de sunca, una de cascaval si ardeu, le prindem cu o scobitoare, le mai scaldam o data in marinata si aoi le dam prin faina si le punem la prajit.Se servesc alaturi de piure de cartofi sau de ce garnitura doriti.
Sunt foarte gustoase. Pofta buna!!!!
Carnea la marinat
2 Comments
Ai fi avut 10 cu plus daca era si cu pesmet ,snitele =placere dar si cu pesmet .
RăspundețiȘtergeream notat Mira, o sa fac cu pesmet...multumesc!!!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!