Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 1 kg carne afumata cu os
- 2 linguri zarzavat pentru ciorbe (conservat in borcan pentru iarna)
- o lingurita pasta de ardeu iute
- 2 ceape
- 1 lingura faina
- delikat
- sare
- smantana
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Carnea se pune la fiert.Cand este pe jumatate fiarta punem cartofii taiati cubulete, o ceapa taiata marunt, 2 linguri de zarzavat pentru ciorbe ( eu am pus pe iaran ardeu cu rosii), o lingurita de pasta de ardeu iute, delikat si sare dupa gust.Separat facem un rantas din o ceapa, o lingura de faina, pe care le prajim putin, dupa care adaugam apa si apoi smantana.Dupa ce da un clocot rantasul il punem pe ciorba.Ciorba o m-ai fierbem cateva minute (2-3 min.), iar la final adaugam patrunjel verde taiat marunt..
Pofta buna!!!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!