Ingrediente:
-500 gr tagliatelle (eu le-am facut acasa)
-500 gr. carnati de casa
Pentru sos:
- o cana de bulion
- o cana de apa
- o ceapa
- ulei
- vegeta, busuioc
-100 gr. cascaval
- o lingurita zahar
- o lingura de amidon
Mod de pregatire:
Tagliatelle le fierbem cca 2 min. si le scurgem bine.Intre timp pregatim sosul astfel: taiem ceapa marunt, o punem la calit pana ce devine sticloasa. Adaugam bulionul, apa, zaharul si condimentele. Amidonul il desfacem cu putina apa si il adaugam in sos. Lasam totul sa fiarba 10-15 min.Carnatul il fierbem separat si il adaugam si pe el in sos. La final adaugam 50 gr. cascaval dat pe razatoarea mica si mai lasam sa fiarba 5 minute.
Cand totul e gata le asezam pe farfurie, pastele si sosul cu carnat peste care razuim cascaval.
5 Comments
Gustoase tagliatelele tale !
RăspundețiȘtergereCe buni tre'sa fie taiteii tai !!!Mai ales ca i-ai facut tu in casa....
RăspundețiȘtergereTe tzuc Lili!
tare buni au fost!!! va tzuc fetelor!!
RăspundețiȘtergereO bunatate de papica.Diana mea este fan paste.Ma chinui de doua zile sa las comentariu,merge tare greu.Te pup!
RăspundețiȘtergereSi fetele mele sunt fan paste...Oare de ce nu ai putut lasa?
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!