Ingrediente:

-500 gr tagliatelle (eu le-am facut acasa)
-500 gr. carnati de casa
Pentru sos:
- o cana de bulion
- o cana de apa
- o ceapa
- ulei
- vegeta, busuioc
-100 gr. cascaval
- o lingurita zahar
- o lingura de amidon

Mod de pregatire:

Tagliatelle  le fierbem cca 2 min. si le scurgem bine.Intre timp pregatim sosul astfel: taiem ceapa marunt, o punem la calit pana ce devine sticloasa. Adaugam bulionul, apa, zaharul si condimentele. Amidonul il desfacem cu putina apa si il adaugam in sos. Lasam totul sa fiarba 10-15 min.Carnatul il fierbem separat si il adaugam si pe el in sos. La final adaugam 50 gr. cascaval dat pe razatoarea mica si mai lasam sa fiarba 5 minute.
Cand totul e gata le asezam pe farfurie, pastele si sosul cu carnat peste care razuim cascaval.