Ingrediente:
- 1 kg carne,
- 1 capatâna de usturoi,
- 1/2 lingurita de bicarbonat,
- 1 ardei iute (sau boia),
- 1/2 lingurita piper macinat,
- cimbru, sare.
Mod de preparare:
Carnea se taie si se trece prin masina de tocat. Se amesteca cu sare si bicarbonat.Se pune indesat intr-un vas si se tine la rece pâna a doua zi. Dupa aceea se toaca inca o data, la robot, se framânta bine, se pun piperul, cimbrul, boiaua de ardei, usturoiul zdrobit, putina supa sau apa rece.
Reteta am citit-o cu ani in urma in Revista Magazin.
10 Comments
Vin si eu la o portie de mici.
RăspundețiȘtergerealexandrina te astept cu mare drag!!!Pupici!
RăspundețiȘtergerece buni trebuie sa fie, cu salata si paine calda ... mmm deliciosi! te pup
RăspundețiȘtergereEmily multumesc de vizita...au iesit tare buni...te pup
RăspundețiȘtergereVin la un mititel frumusel.Pupici!
RăspundețiȘtergereDia te astept!!!
RăspundețiȘtergereEu nu am indraznit niciodata sa fac mititei acasa...mi se parea ca e complicat...Vazand reteta ta, mi se pare ca ar merita sa incerc...:)
RăspundețiȘtergereMarinela nu e complicat sa ii faci, chiar mi s-a parut usor..te pup!!!
RăspundețiȘtergeremicii sunt cei mai buni
RăspundețiȘtergereDa Anonim, sunt tare buni!!!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!