Ingrediente:
-2 cepe
- 2 catei de usturoi
- un ardeu, o rosie
- 500 gr carne (poate fi de pui, porc sau vitel)
- 250 gr. naut
- sare, piper, vegeta
-patrunjel
Mod de preparare:
Nautul il vom pune la inmuiat cu o zi innainte.
Punem la calit ceapa, ardeiul si usturoiul. Dupa ce ceapa devine aurie adaugam carnea taiata cubulete, apa, vegeta, piper si lasam sa fiarba cca.10-20 minute pana cand a scazut apa. Adaugam rosiile taiate cubulete si nautul care in prealabil a fost fiert. Mai lasam sa clocoteasca inca 10 minute si punem patrunjelul taiat marunt.
Pofta buna!!!
11 Comments
Ellerinize sağlık, Çok güzel ve leziz görünüyor.
RăspundețiȘtergereSaygılar..
Multumesc!
ȘtergereNu am mancat niciodata naut,dar imi place cum arata mancarea ta.Te pup!
RăspundețiȘtergereDia acuma am facut si eu prima data..dar e foarte bun.
ȘtergereImi place nautul, e foarte bun, iar mancarea ta sigur e buna!
RăspundețiȘtergereMultumesc Any! E tare buna !!!
Ștergereador nautul asa ca voi testa negresit aceasta reteta!
RăspundețiȘtergerete pup
te pup Emily! Noua ne-a placut tare mult!!!
ȘtergereSpot on with this write-up, I honestly feel this web site
RăspundețiȘtergereneeds much more attention. I'll probably be back again to see more, thanks for the info!
Review my site : ブーツugg
Oooo Daaaaa!Ce bunatate....
RăspundețiȘtergereMultumesc Alex!
ȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!