"Snitelul Vienez e un preparat traditional din bucataria austriaca
si sunt felii din cotlet de vitel pregatite pane. Original se foloseste carnea
de vitel, dar a inceput sa se pregateasca si din carne de porc, de curcan sau
de pui. Feliile se dau prin faina, ou, pesmet, apoi se prajesc in unt sau ulei,
pana capata o culoare maro aurie. In mod traditional este stropit si cu zeama
de lamaie."
Eu am folosit carne de porc, ou, faina, pesmet, sare si
piper.Batem snitelele bine si le condimentam. Le trecem prin faina , ou si apoi
pesmet. Le prajim in baie de ulei.
Le-am servit alaturi de cartofi pai si stropite cu lamaie. O
bunatate...
3 Comments
foaaaarte gustos!
RăspundețiȘtergereDelicios!Cui nu-i place snitelul vienez:)
RăspundețiȘtergereAdnia , Teo multumesc!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!