Dulcele luna aceasta la Bucatar curajos e propus de Ana-Maria Nicolae. Reteta e conform indicatiilor Anei si o gasiti si la ea pe blog.
Ingrediente
210 gr faina
2 lingurite praf de copt (aprox 1 pliculet)
un praf de sare
100 g unt
100 gr zahar
2 oua
esenta de vanilie
5-6 pere taiate cubulete
150 gr de ciocolata maruntita
Pornim cuptorul sa se incalzeasca si ungem o forma de copt.
Amestecam faina cu sarea si praful de copt.
Batem bine untul moale cu zaharul si incorporam treptat ouale, apoi faina si esenta de vanilie.
La final, amestecam in compozitie perele si ciocolata.
Se da la cuptor pana trece de testul cu scobitoarea .
210 gr faina
2 lingurite praf de copt (aprox 1 pliculet)
un praf de sare
100 g unt
100 gr zahar
2 oua
esenta de vanilie
5-6 pere taiate cubulete
150 gr de ciocolata maruntita
Pornim cuptorul sa se incalzeasca si ungem o forma de copt.
Amestecam faina cu sarea si praful de copt.
Batem bine untul moale cu zaharul si incorporam treptat ouale, apoi faina si esenta de vanilie.
La final, amestecam in compozitie perele si ciocolata.
Se da la cuptor pana trece de testul cu scobitoarea .
Pofta buna!!!
3 Comments
imi plac deserturile cu pre si ciocolata, asa ca fur si eu o feliuta!!
RăspundețiȘtergereWow, buna combinatia. E pe gustul meu.
RăspundețiȘtergereeste bun!!!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!