Ingrediente:
-6 cartofi
-50 gr unt
- 3 lg faina
- un ou
-o ceapa
-3 catei de usturoi
- sare, piper, patrunjel
Mod de preparare:
Fierbem cartofii. Dupa ce sunt fierti ii pasam impreuna cu untul. Adaugam condimentele, patrunjelul, ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, oul si faina. Va iesi o pasta moale. Daca mai trebuie punem faina. Formam chiftelute pe care le prajim in ulei bine incins.
Ideea am luat-o de pe bucataras.ro .
Cu aceasta reteta o sa particip la provocarea : "Campania de sarbatoare" gazduita de Aura
Pofta buna!
10 Comments
Foarte bine arată! Îmi plac chiftelele din cartofi, însă pe căldurile astea încerc să petrec cât mai puțin timp în bucătărie.
RăspundețiȘtergereas adapta un pic, le-as face si mai picante cu ceva condimente sau un sos picant, si mai ales, le-as baga la cuptor. urasc prajeala...
RăspundețiȘtergereÎmi place rețeta. O voi salva și o voi încerca.
RăspundețiȘtergereCred ca sunt delicioase, nu am mai încercat până acum chifteluțe de cartofi picante.
RăspundețiȘtergereSuper rețetă pentru zilele în care timpul și inspirația nu sunt de partea ta.
RăspundețiȘtergereMulțumesc, o voi încerca neapărat!
Arata delicios. Nu am incercat niciodata, dar vad ca sunt foarte usor de facut.
RăspundețiȘtergereCred ca sunt delicioase!! Suna tare bine reteta. 😍😍
RăspundețiȘtergereCe pofta de niste chiftelute de cartofi mi-ai facut! 😍
RăspundețiȘtergereSunt convinsa ca sunt absolut delicioase aceste chiftele. Trebuie sa incerc si eu reteta
RăspundețiȘtergereAm facut si eu chiftele de cartofi si au fost delicioase !
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!