orpurile de iluminat sunt folosite peste tot in casa si in jurul acesteia. Fiecare camera din casa noastra necesita o atentie speciala si solutii diferite in functie de suprafata si necesitati. Ceea ce putem spune ca au in comun toate incaperile din punctul de vedere al corpurilor de iluminat este ca toate necesita o lumina generala ambientala.
Iluminatul unei locuinte este produs de doua feluri de lumina: naturala si artificiala. Daca vorbim despre cea din urma, lumina artificiala trebuie sa fie extrem de calitativa, astfel incat sa nu afecteze in nici un fel vederea.


Deci fiecare incapere necesita o atentie speciala, fiecare avand propriul stil de iluminat, astfe o sa avem: lumina puternica si directionata pentru bucatarie, lumina pentru citit in living si dormitor, lumina pentru momentul cand ne uitam la TV sau desfasuram alte activitati. 
 Spoturile LED par a fi cea mai buna varianta in ceea ce priveste iluminatul interior. 
Iluminarea incaperilor cu ajutorul spoturilor LED este utilizata pentru iluminatul directionat, pentru a localiza o lumina puternica acolo unde este nevoie, pentru a desfasura diverse activitati (gatit, citit, etc.), dar spoturile LED pot fi  folosite si pentru iluminatul  decorativ. 
Pentru oricare dintre aceste tipuri de iluminat veti folosi spoturi cu led ieftine.


Iata cateva caracteristici ale spoturilor cu led:
-       Cu spoturile LED veti economisi cu pana la 75-80% din energia consumata zilnic, in cazul folosirii corpurilor de iluminat conventionale. Pe langa acest avantaj, spoturile cu leduri functioneaza la cei mai inalti parametric
-       Durata de viata a spoturilor cu leduri este net superioara corpurilor de iluminat traditionale. Se ajunge pana la 50.000 de ore de functionare si chiar peste, in functie de mediul in care acestea sunt folosite (temperatura, umiditate, socuri elecrice sau mecanice) si in functie de calitatea initiala a spoturilor cu LED.
-       Avantajul fiecarui client care isi doreste reamenajarea locuintei este aceea ca exista o gama variata de spoturi cu leduri, in diverse forme, marimi si culori, din care acestia isi pot alege

Spoturi cu led ieftine si la un pret bun o sa gasim in magazinul online Magic Led.

In acest magazine am vazut  spoturi cu led la un prêt variat, dar accesibil oricarui om. Calitatea produselor pe care le comercializeaza magazinul va contribui la reducerea consumului energetic si conservarea mediului inconjurator.