Pentru ouale posate in sos de rosii sau Shakshuka in varianta mea, am folosit urmatoarele ingrediente:
Pentru ouale posate:
- 6 oua
- busuioc, patrunjel, cozi subtiri de ceapa, marar
- sare, piper
Pentru sos:
- o cutie de rosii intregi de la Sun Food
- o ceapa
- 4 catei de usturoi
- o lingura ulei
- sare, piper
- o lingurita zahar
Mod de preparare:
Am pus intru-un pahar folie, am uns-o cu ulei, am spart oul si am adaugat verdeturile, sare si piper.Am legat bine folia si le-am pus la fiert. Eu le-am fiert 5 minute dar au fost prea fierte. data viitoare o sa le las doar 3 minute.
Pentru sos am pus la calit o ceapa, am adaugat rosiile din conserva taiate marunt impreuna cu sucul, usturoiul taiat marut, sarea, zaharul si piperul. Am lasat sa fiarba cca.10 minute.
Am servit ouale in sosul obtinut.
Pofta buna!!!
Daca va placut reteta nu uitati sa ma vizitati si pe facebook : Cu Lili in bucatarie
Va pup cu drag!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!