Azi am gatit pulpe cu ananas si cascaval la cuptor folosind
delicioasele produse de la Koliba.
Am
folosit urmatoarele ingredient:
- 5 pulpe dezozate
- O cutie compot neindulcit de ananas rondele
- Sare, piper
- O lingura ulei de palmier
- O lingura amidon
Mod
de preparare:
Pulpele spalate bine si uscate,
le-am pus la prajit in tigaie cu o lingura de ulei de palmier. Dupa ce sunt
bine prajite si rumenite le condimentam cu sare si piper si le asezam intr-o tava unsa cu unt. Peste fiecare
pulpa punem o rondea de ananas si o felie de cascaval. Printre ele mai punem
cate o bucatica de unt si bagam tava la cuptor , pana cand se topeste
cascavalul.
Cat timp a stat tava in cuptor am
pregatit un sos acrisor din o lingura de amidon si siropul de la compot
astfel:
-amestecam amidonul cu siropul si il punem la fiert pana incepe sa se
ingroase.
-daca compozitia e prea groasa si nu mai avem sirop, putem adauga
putina apa.
Pulpele proaspat scoase din cuptor le servim alaturi de acest sos acrisor. Mie mi-a placut foarte mult aceasta combinatie.
Pulpele proaspat scoase din cuptor le servim alaturi de acest sos acrisor. Mie mi-a placut foarte mult aceasta combinatie.
Aceasta reteta e o reteta rapida pe care o putem pregati pentru pranz, dar si pentru
cina.
Va doresc spor la gatit!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!