Azi am primit un colet cu condimente si ceaiuri ecologice SONNENTOR.

Cine este SONNENTOR?

Sunt experți în ceaiuri și condimente ecologice, de peste 30 de ani.

Ne vă încântă cu produse Ecologice, BIO, derivate din Plante și Fructe din 1988 la nivel mondial și de 14 Ani sunt și în România. Gama lor de ceaiuri, condimente, cafea, miere și delicatese, inovatoare și colorate, este cunoscută și apreciată în toate colțurile lumii. Produsele ecologice provenite direct de la fermierii sunt procesate cu multă bucurie, dăruire și măiestrie.

Azi vreau sa vă vorbesc despre câteva condimente pe care le-am primit:

STEAK THAT- 50 g-

Amestec Mirodenii BBQ cu Roșii Uscate - Un steak bun la grătar are nevoie de condimentare specială. Nu foarte complicat dar bine aromat, precum carnea însine, acest amestec cu rozmarin și roșii uscate este exact ce trebuie.

RECOMANDARE: Amestecați mirodeniile cu puțin ulei și frecați ușor steakul înainte de a-l pune pe grătar. Ungeți nițel cu această combinație și după ce l-ați gătit și lăsați steakul să se ”odihnească”.

HOLY VEGGIE -30g-

Amestec mirodenii BBQ cu Alge Marine Nori și Flori - Grătar diferit? Cu Holy Veggie legumele la grătar devin atracția principală a mesei. Leurda și algele marine Nori sunt responsabile ca legumele servite, chiar ca și garnitură, să fie în centrul atenției!

Voie Bună - Flori și Mirodenii -25gr-

Buna dispoziție poate fi contagioasă. Acest amestec vă va purta pe meleaguri meditaraneene, răpindu-vă într-o nouă vacanță de vară pe malul mării!

Și cateva ceaiuri despre care o să vorbesc după ce le savurez.



Toate aceste bunătăți le gasiți pe situl onlie https://www.sonnentor.ro/

Desigur o să urmeze și cateva rețete gustoase în care o sa folosesc aceste condimente.

Vă aștept cu drag sa vedeți ce va urma!

Voua vă plac aceste condimente?