În cadrul campaniei #buzzpersil2020 am testat ambele produse, sticla de detergent gel Persil si capsule predozate Persil Discs 4in1 si pot sa spun ca imi plac amandoua.

Fie ca este vorba de o zi lunga la birou sau de o ora de efort sustinut la sala de fitness, miscare in aer liber sau acasa, ziua de astazi poate fi un adevarat test de anduranta pentru prospetimea hainelor noastre. Mirosurile de transpiratie si de grasime, in special, sunt o problema neplacuta pentru foarte multi dintre noi atunci cand vine vorba de imbracaminte.

Noul Persil combate o varietate de mirosuri neplacute prin noua sa tehnologie de neutralizare a mirosurilor. Prin aceasta inovatie, chiar si cele mai intense si persistente mirosuri neplacute sunt neutralizate in timpul spalarii si dispar complet cand hainele sunt purtate.

Folosind tehnologia Deep Clean, noul Persil elimina chiar si cele mai dificile pete, ofera stralucire, protejeaza tesaturile si datorita noii sale tehnologii de neutralizare a mirosurilor neplacute ofera o propetime de durata. Acest lucru se aplica in special textilelor din fibre sintetice si tesaturi mixte care, datorita structurii lor, sunt mai sensibile la mirosuri. Textilele spalate cu Persil impotriva mirosurilor neplacute ating curatenia perfecta si prospetime puternica de care ai nevoie.

 Noul Persil impotriva mirosurilor neplacute este disponibil in urmatoarele variante:

 Persil Gel Universal

Persil Gel Color

Persil Discs 4in1

Multumesc BUZZStore  Ask Team Clean RO