Ador pastele pentru că sunt rapide și ușor de făcut. Acestea pot fi făcute în multiple combinații, așa că de căte ori am ocazia le pregatesc.  Astazi m-am gândit să fac celebrele paste carbonara și am ales varianta cu smântână că este pe gustul tuturor. Combinatia dintre rulada de curcan gama Slim & Fit Perutnina, smăntănă, galbenuș și deliciosul cașcaval de la Hortiprimex s-a dovedit a fi una excelentă, de aceea porțiile au disparut rapid din farfurii!


Ingrediente:

250 gr spaghete

100 gr ruladă de curcan gama Slim & Fit Perutnina

200 gr smântână

50 gr cașcaval Hortiprimex

2 gălbenușuri

1 lingura unt

 

Mod de preparare:

 Încingem untul într-un vas, apoi punem rulada de curcan tăiată mărunt, pe care o vom lăsa să se rumenească.

Într-un castron punem smântâna, gălbenușurile  și cașcavalul ras fin. Eu am folosit un cașcaval foarte bun de la Hortiprimex . Condimentăm sosul cu  sare și piper. Amestecăm smântâna cu galbenușurile și cașcavalul până la omogenizare și adăugăm sosul obținut peste rulada de curcan. Dăm unul sau două clocote apoi îl lăsăm deoparte. Căt preparăm sosul punem la fiert și pastele, conform indicațiilor de pe ambalaj.  Dupa ce s-au fiert le scurgem, le punem în sosul fierbinte și amestecăm. Se servesc fierbinti, dacă doriți mai puteți adăuga deasupra cașcaval ras și pătrunjel.

Gama Slim & Fit reprezintă o sursă de vitalitate ce se evidențiază prin: conținut scăzut de grăsime, mai puțină sare, conținut scăzut de colesterol, mai puține grăsimi saturate și procentaj crescut de proteine. Produsele Slim & Fit au fost create pentru a satisface corpul, mintea și sufletul.

Dacă vrei să mănânci o brânză cu adevărat sănătoasă, atunci brânza de la Hortiprimex ar trebui sa fie alegerea ta.

Poftă Bună!