Cutiuța "Mixtă" de la Farmacia de Detergent a sosit și la mine. Alege această cutiuță dacă vrei să alternezi cele două mirosuri disponibile la Farmacia de Detergent, și anume ”Proaspăt ca Marea” și ”Parfumat ca Polenul”.

Care e povestea acestei făbricuțe de detergent?

Această poveste de antreprenoriat pur românesc începe cu un cuplu de tineri întorși în țară după o lungă ședere în Italia. Cu o dorință arzătoare de a construi ceva, în țara lor, în România, cu banii agonisiți și cunoștințele dobândite în ani și ani de muncă în afara țării, Ramona și Laurențiu Ungureanu pornesc o fabrică de detergent în orașul natal, Băilești.

Durează  câțiva ani de zile de muncă și încercări pentru a găsi rețeta ideală. Ramona vede povestea lui Ilie Pană și a Laboratorului de Șosete. Îl contactează pentru a împărtăși idei prin care să pună pe roate afacerea cu detergentul.  Cu sistemul și ideile de marketing ale lui Ilie, alături de detergentul familiei Ungureanu, se naște Farmacia de Detergent.

Rețeta detergentului  este formată din: o bază secretă, săpun vegetal de cocos, colorant alimentar,  parfum superb și  bicarbonat de sodiu.

De ce credeți că au ales bicarbonat de sodiu?

Este folosit în loc de clor, păstrează culorile vii și albul original ale țesăturilor. În plus reglează PH-ul din apă și ajută pe termen lung mașina ta de spălat în lupta cu acțiunea Calcarului. Și în principal, igienizează țesăturile, înlătură mirosurile neplăcute și ajută la curățarea petelor în profunzime.

Sursa informație aici.

Voi ce detergent folosiți?