Ingrediente:
– 5 cartofi
– 2 cepe verzi
– 50 g cașcaval
– 50 g șuncă fină
de curcan Slim & Fit
– sare și piper
– ulei de măsline
– Chutney de roșii Bollywood Star No.1
Mod de preparare:
– se spală cartofii și se pun la fiert, în apă cu sare
– se lasă la fiert circa 20 minute sau până când intră
furculița în ei
– când sunt gata, se scot din apă și se lasă să se răcească puțin
– ceapa se curăță de coajă, se spală și se toacă mărunt, se
pune la calit, până când devine sticloasă
– cand este gata, se dă deoparte
– cartofii se curata de coaja, se taie un căpăcel pe lungime, și
cu ajutorul unei linguri se scobește mijlocul
– șunca de curcan se taie bucățele mici.
– miezul de cartofi se
amestecă cu ceapa calita si șunca, se adaugă jumătate din cașcaval, se
condimentează cu sare și piper și cu acest amestec umplem cartofii
– într-o tavă de yena, stopită cu puțin ulei de măsline, se așează
cartofii umpluți
– se dă
tava la cuptor, circa 10 de minute, la 180 grade.
–
după cele 10 minute, se scoate tava, se pune cașcavalul
rămas peste cartofi și se bagă iar la cuptor până se topește cașcavalul.
Am servit cartofii alături de chutney
de roșii Bollywood Star îmbogățit cu un
buchet grozav de semințe și mirodenii.
A fost o mâncare delicioasă!
De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!