Micul meu dejun preferat este pâinea în ou, bundas kenyer sau
frigănelele, cum vreți să le ziceți. E atat de simplu de făcut, și atât de
gustos!
Pâine-n ou cu cașcaval pentru dimineți fericite.
Ingrediente:
felii de paine mai veche
3 oua
ulei pt prajit
Mod
de preparare:
Cu o furculita batem ouale impreuna cu laptele.
Feliile de pâine le trecem prin ou apoi le prăjim pe ambele părți.
Scoatem pâinea prăjită pe un prosop de hârtie.
Presărăm cât e caldă cașcaval dat pe răzătoare.
Putem servi și cu zahăr
după preferințe.
Cașcavalul este de la Lactate Din Baragan.
Sunt o
companie românească care își propune să răspundă cerințelor consumatorilor din
România, prin oferirea unor produse alimentare naturale, realizate prin metode
tradiționale, fără adaosuri de aditivi chimici. Lactatele din Bărăgan conțin
doar lapte, cheag și sare.
Furnizorii
de lapte sunt producătorii individuali și centrele de colectare lapte de pe
raza localității Jegălia, Județul Călărași. Fiecare lot de lapte este supus
analizelor, astfel încât să se asigure cele mai înalte standarde de igienă.
Transportul laptelului, materia primă, se efectuează cu autovehicule speciale,
atestate de către DSVSA, unde temperatura nu depășește 4 - 6 grade C. Toate
produsele lor sunt produse în România.
Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe
De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!