Vinete cu sos de usturoi

 

 2-3 vinete potrivit de mari

• 5 catei de usturoi
• Sare
• ulei

Vinetele le spălăm bine, le ștergem și le tăiem felii.
Le prăjim în ulei, după care le așezăm într-o cratiță. Usturoiul îl dăm prin presă și îl amestecăm cu apa și sare. Acest amestec îl turnăm în cratiță peste vinete. Le punem la fiert cca.10 minute, amestecând câte puțin ca să se pătrundă vinetele cu aromele.
Se pot servi așa sau lângă o garnitura de cartofi sau orez. Sunt foarte bune și în zilele de post.

Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @lili_in_bucatarie_si_calatorii pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.



0 Comments

Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!

Follow Me On Instagram