Ingrediente:
- 500 g flori de salcam
- 1 l apa
- 750 g zahar
- sucul de la o lamaie
Mod de preparare: Se culeg florile de salcam si se lasa pana a doua zi, cand se spala si se scurg.
Se fierbe apa cu zaharul, amestecand sa nu se prinda, pana cand are consistenta unui sirop. Se adauga florile si se fierbe la foc bland, amestecand din cand in cand. Se adauga sucul de lamaie, si cand dulceata este bine legata se ia de pe foc si se pune in borcane sterilizate.
- 500 g flori de salcam
- 1 l apa
- 750 g zahar
- sucul de la o lamaie
Mod de preparare: Se culeg florile de salcam si se lasa pana a doua zi, cand se spala si se scurg.
Se fierbe apa cu zaharul, amestecand sa nu se prinda, pana cand are consistenta unui sirop. Se adauga florile si se fierbe la foc bland, amestecand din cand in cand. Se adauga sucul de lamaie, si cand dulceata este bine legata se ia de pe foc si se pune in borcane sterilizate.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!