Se iau 20 de ciuperci champinion ,2 cepe rosii de buzau,1 legatura de marar ,sare ,piper alb dupa gust .
Spalam ciupercutele bine ,le rupem coditele si le lasam la scurs, intre timp tocam cepa marunt si o calim iute cam 2-3 minute in care repejor adaugam coditele de ciupercute tocate ,lesandu-le pe foc cateva minute sa se inabuse bine ,punem mararul sarea piperul toate dupa gustul nostru .Palariile cipercutelor stau gata de umplut cu compozitia facuta in tava spatioasa presarata cu putina sare si date la cuptorul incins sa se rumeneasca .
In maxim 20 min.sunt aburinde si bune de mancat ornate dupa bunul plac alaturi de un vin alb .
POFTA BUNA!
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!