Timp de preparare - 1 ora
Ingrediente:
- stevie ;
- urzici ;
- pulpa de porc ;
- rosii decojite ;
- ceapa verde ;
- 1 ou ;
- ulei de masline ;
- delikat pikant ;
Mod de preparare:
Se oparesc urzicile, se taie stevia fasii dupa ce s-au curatat lujerii de la frunze.
Se sareaza un pic si se pune carnea de porc la prajit in ulei de masline si cand s-a albit se adauga ceapa verde taiata marunt.
Cand se rumeneste carnea un pic se opreste si se amesteca intr-o oala cu urzicile si stevia.Se adauga apa cat cuprinde si se pune la foc cu capac.
Cand a fiert un pic se adauga rosiile decojite taiate marunt, aproape de final se ia de pe foc, se lasa sa se linisteasca un pic si se pune oul batut bine, invartindu-se repede in oala.
Se pune inapoi pe foc si se adauga delikat dupa gust.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
2 Comentarii
As minca niste stevie....a trecut vremea ei...la congelator nu am pus,asa ca pina la primavara....
RăspundețiȘtergeree buna si ciorba de stevie...mmm
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!