3 kg de caise curatate de samburi si coaja ,2 kg de zahar ,jumatate de pliculet sare de lamaie ,un plic zahar vanilat .
Curatatam caisele punem in vasul in care le vom fierbe un rand de caise unul de zahar si punem vasul pe foc si lasam sa fiarba la foc mic .
Cam dupa o jumatate de ora de fierbere se scot caisele si lasam sa fiarba siropul in continuare.
Dupa ce a scazut siropul si s-a inghegat cat de cat luam spuma si adaugam caisele pe care le-am scos mai inainte.
Punem sarea de lamaie si zaharul vanilat, amestecam usor si punem dulceata fierbinte in borcane , infiletam borcanele si le punem cu gura in jos pana la racire.
Curatatam caisele punem in vasul in care le vom fierbe un rand de caise unul de zahar si punem vasul pe foc si lasam sa fiarba la foc mic .
Cam dupa o jumatate de ora de fierbere se scot caisele si lasam sa fiarba siropul in continuare.
Dupa ce a scazut siropul si s-a inghegat cat de cat luam spuma si adaugam caisele pe care le-am scos mai inainte.
Punem sarea de lamaie si zaharul vanilat, amestecam usor si punem dulceata fierbinte in borcane , infiletam borcanele si le punem cu gura in jos pana la racire.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!