FASOLE BOABE MURATA

2GK fasole uscata de care va place)
3l apa si sare neiodata mare
MOD DE PREPARARE:alegeti fasolea si spalati-o in apa rece apoi o puneti la fiert in apa cu sare .Dupa primul clocot aruncati apa si puneti din nou la fiert in apa 3l si 30 g sare aveti grij sa o fierbeti doar pe jumatate.
Asezati boabele de fasole aproape fierte in borcane si apoi toarna saramura peste ele si se inchid repede dupa acre sterilizati 40minute borcanele in cuptor sau pe aragaz.SUGESTIE:pt o reusita mai buna este buna fasolea tanara de anul acesta.

2 Comments

  1. Buna seara, abia v-am găsit sunt incantata de rețete. O sa incerc sa fac fasole murata. Saramura când se toarnă în borcane trebuie sa fie fierbinte nu? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Sa fie fierbinte. Va mulțumesc pentru vizita și aprecieri.

      Ștergere

Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!

Follow Me On Instagram